Join the Family

FAQ

Start Kaartverkoop

De final trap tickets gaat later dit jaar in de verkoop. Wil je op de hoogte blijven van de exacte datum, én als eerste toegang tot onze ticketshop? Registreer je dan via de 'Registratie' button op onze homepage.

Ik wil een ticket kopen

We hebben goede hoop voor 18 september, maar de kans blijft aanwezig dat ook dit jaar ons festival niet door kan gaan. Om deze reden hebben we ervoor gekozen met een aanbetaling van 50% te werken. Je hoeft dan niet in één keer je gehele ticket te betalen. Hieronder lees je hoe dit in zijn werking gaat. 

Hoe werkt de aanbetaling van een ticket?

Gaat het festival definitief door in 2021?
Je ontvangt dan een e-mail van ons om de resterende 50% te betalen. Let op: deze betaling dient binnen 7 dagen voldaan te worden. Zodra we de betaling binnen hebben, ontvang jij je definitieve ticket. Let op: bij doorgang van het evenement is het niet mogelijk om je aanbetaling retour te ontvangen. Dit wijkt af van de Algemene Voorwaarden en is leidend.

Gaat het festival niet door in 2021? 
Dan kun je een refund aanvragen. Deze ontvang je binnen 4 weken van ons terug. Let op: het aanvragen van een refund kost €1,50 per bestelling (dit staat gelijk aan je service fee). Waarom moet je hiervoor betalen? Om een refund in orde te maken bij onze ticketpartner moeten wij dezelfde kosten maken. We zijn daarom genoodzaakt om deze door te rekenen. We hopen op je begrip hiervoor. 

Ik heb mijn ticket bewaard van VDFEST 2020

Allereerst, superveel liefde naar jou. Je hoeft verder niets te doen, je ticket blijft automatisch geldig voor het Vunzige Deuntjes Festival 2021 op 18 september. Ook alle aanvullende tickets (zoals parkeertickets) blijven geldig in 2021.  Heb je je ticket nog niet gepersonaliseerd? Je krijgt in aanloop naar het festival opnieuw een e-mail om dit in werking te zetten.

Vouchers & refunds

Ik heb vorig jaar gekozen voor een voucher. Wat nu?
Bedankt voor je vertrouwen en het feit dat je graag een ander evenement van ons of ID&T Events wilt bijwonen. Je voucher is geldig t/m 31 december 2022 en kan gebruikt worden voor alle Vunzige Deuntjes evenementen waar PayLogic de kaartverkoop van verzorgt. Dit is een groot deel van de club shows (meer informatie vind je hier), maar ook voor het Vunzige Deuntjes Festival 2021. Je kunt jouw unieke voucher code invoeren bij de betaling van je ticket(s).

Daarnaast is de voucher ook geldig voor de evenementen van ID&T Events, te weten Amsterdam Open Air, Mysteryland, Festival Macumba, Sensation, Valhalla, Milkshake en Welcome to the Future.

• Ik kan niet op de nieuwe datum. Kan ik nog alsnog een refund aanvragen?
Zeker. Alle kaartkopers hebben op 2 februari 2021 een mail gehad met alle info omtrent het aanvragen van een refund of voucher. Heb je de mail niet gehad? Stuur even een e-mail naar support@vunzigedeuntjesfestival.nl.

Het aanvragen van een refund of voucher is mogelijk tot 25 april 2021.


Wanneer krijg ik mijn refund?
Alle refunds die zijn aangevraagd worden uiterlijk eind juli 2021 terugbetaald. Dit is in samenspraak met de tijdelijke regeling die het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EKZ), het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) de Autoriteit Consumenten Markt (ACM) en verschillende brancheorganisaties hebben getroffen. Voor meer informatie omtrent deze regeling check je www.saveyourticket.nl.

Personaliseren van je ticket

Waarom moet ik mijn ticket(s) personaliseren?
Alle populaire evenementen hebben te maken met organisaties en mensen die hun gekochte tickets proberen door te verkopen voor veel te hoge prijzen. Om dit te voorkomen, vragen wij kaartkopers om hun tickets te personaliseren. Dit gebeurt door middel van het invoeren van de gegevens van iedere vunzigerd die het evenement zal betreden. Op deze manier zijn alle tickets beschikbaar tegen een eerlijke prijs en behoort ieder ticket tot een individuele ticket-ontvanger. 

• Ik heb vorig jaar tickets gekocht, maar nog niet gepersonaliseerd. Wat nu?
Geen zorgen, je krijgt in aanloop naar het festivalopnieuw een e-mail met alle informatie omtrent het personaliseren van je tickets.


Hoe moet ik mijn tickets personaliseren?
Na het kopen van jouw ticket(s) ontvang je een bevestigingsmail met een overzicht van de bestelling. Deze e-mail bevat nog niet de gekochte tickets. Voor het ontvangen van de gekochte tickets moeten deze eerst gepersonaliseerd worden. In de bevestigingsmail vind je meer informatie over het personalisatie-proces, zoals de datum vanaf- en tot wanneer dit mogelijk is.

Voor elk ticket moet je persoonlijke informatie invullen, zoals voor- en achternaam en het e-mailadres van degene die het evenement zal betreden. Wees je ervan bewust dat deze informatie uniek moet zijn voor ieder ticket. Vul om deze reden de naam in die gelijk is aan de naam op je identiteitsbewijs (paspoort, ID kaart).

Na het invullen van deze informatie ontvang je een e-mail met jouw gepersonaliseerde tickets. Als je de tickets niet binnen 24 uur ontvangen hebt, neem dan contact op met de klantenservice van PayLogic: customerservice@paylogic.nl. 

Instructies voor de persoon die de tickets heeft gekocht
1. Open de email met de bevestiging van je bestelling. Deze mail heb je ontvangen van Paylogic nadat je jouw tickets voor Vunzige Deuntjes Festival 2020 hebt aangeschaft. Klik op de link “PERSONALIZE NOW” in deze mail. Deze link brengt je naar de personalisatie-pagina van Vunzige Deuntjes Festival.
2. Begin met het personaliseren van jouw ticket. Klik op de knop van de personalisatie-pagina om te beginnen met het personaliseren van jouw Vunzige Deuntjes Festival ticket.
3. Maak een Vunzige Deuntjes Festival account aan.
4. Personaliseer en claim jouw ticket. In je persoonlijke Vunzige Deuntjes Festival account vind je een overzicht van alle tickets die je hebt aangeschaft. Het eerste wat je moet doen is ÉEN ticket personaliseren voor jezelf.
5. Nodig je vrienden uit (alleen mogelijk als je meer dan één ticket gekocht hebt). Nadat je jouw ticket hebt geclaimd keer je terug naar het bestelling overzicht door te klikken op “terug naar bestelling”. Als je meer dan één ticket hebt gekocht, nodig a.u.b. je vrienden uit voor het personalisatie-proces door te klikken op “uitnodigen”. Selecteer ‘kopieer link’ om de personalisatie-link, die je naar je vrienden kunt sturen, te kopiëren. Het is belangrijk dat je deze link niet stuurt naar mensen die geen deel uitmaken van de bestelling, aangezien deze link toegang biedt tot de tickets. Onthoud: AL je vrienden dienen zijn of haar tickets individueel te personaliseren. Zij moeten ook een Vunzige Deuntjes Festival account aanmaken om hun tickets te personaliseren.
6. Ontvang je Vunzige Deuntje Festival tickets. Als ALLE tickets eenmaal individueel zijn gepersonaliseerd door je vrienden, krijg JIJ (als hoofdboeker) alle tickets toegestuurd in je email. Houd er rekening mee dat deze tickets pas worden verstuurd als ALLE tickets zijn gepersonaliseerd.
7. Stuur de tickets naar je vrienden. Nadat alle tickets zijn ontvangen kun je deze gepersonaliseerde tickets uitsturen naar je vrienden. 

Instructies voor de kaarthouders die tickets niet zelf hebben aangeschaft
1. Open de uitnodigingslink om je tickets te personaliseren. De persoon die de tickets heeft aangeschaft stuurt jou een link om het personalisatie-proces te starten. Klik op deze link. Als je deze link niet hebt gekregen, neem contact op met de persoon die de tickets heeft aangeschaft en vraag deze persoon om de instructies zoals hierboven beschreven te volgen.
2. Creëer een Vunzige Deuntjes Festival account.
3. Personaliseer je ticket. Volg de instructies in de link. Houd er rekening mee dat je je ticket niet ontvangt voordat je stap 4 hebt voltooid.
4. Ontvang je ticket van de persoon die de tickets heeft gekocht. Zodra elk ticket van de totale bestelling individueel gepersonaliseerd is ontvangt de persoon die de tickets heeft gekocht (dus niet jij) alle tickets in zijn of haar email. Vraag deze persoon om jouw ticket op te sturen.

‘OK’-knop werkt niet
Zorg ervoor dat je alle velden hebt ingevuld, anders kan de personalisatie niet voltooid worden. Wanneer je zeker weet dat je dit hebt gedaan, maar je ondervindt nog steeds problemen, neem dan contact op met: Customerservice@paylogic.com. 

Tot wanneer kan ik mijn tickets uiterlijk personaliseren?
De tickets hoeven niet per direct gepersonaliseerd te worden. Tickets kunnen tot 48 uur voor het evenement worden gepersonaliseerd. 

Ik ben vergeten mijn tickets te personaliseren, wat nu?
Tickets kunnen tot 48 voor de start van het evenement gepersonaliseerd worden. In het geval dat je dit bent vergeten zal Paylogic contact met je opnemen. 

Moet ik een identiteitsbewijs meenemen naar het evenement?
Ja, je bent wettelijk verplicht om je te kunnen identificeren. Voor het betreden van een evenement kan de beveiliging vragen om een identiteitsbewijs, zodat gecontroleerd kan worden of de naam overeenkomt met het gepersonaliseerde ticket. Houd er rekening mee dat een kopie van het identiteitsbewijs ongeldig is. De toegang tot het evenement kan geweigerd worden indien er een andere naam op het ticket staat. De waarde van het ticket zal dan niet terugbetaald worden.

Als je nog vragen hebt wat betreft de tickets, kan je contact opnemen met de klantenservice van Paylogic via customerservice@paylogic.nl. 

Ik moet de naam op het ticket veranderen, wat kan ik doen? 
Het is mogelijk om de naam op het ticket te veranderen (omdat je iemand anders wil uitnodigen voor het evenement). Houd er rekening mee dat er per ticket een fee van €1,90 gevraagd wordt. Om deze reden is het belangrijk dat je jouw gegevens de eerste keer correct invoert. Met behulp van deze link kun je de naam die op het ticket staat veranderen: personalize.paylogic.com/ticket-transfer


Evenement info

Datum en openingstijden
Het Vunzige Deuntjes Festival 2021 vindt plaats op 18 september van 12.00 – 23.00.

Locatie
Amsterdamse Bos, Amstelveen
Adres: Nieuwe Meerlaan 11187 NW, Amstelveen

Minimumleeftijd
De minimumleeftijd van het Vunzige Deuntjes Festival is 18 jaar.

Veel gestelde vragen

Identificatie
Het is verplicht om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar het Vunzige Deuntjes Festival. Houd er rekening mee dat een kopie van een identiteitsbewijs niet volstaat als een geldig legitimatiebewijs. Het is enkel geldig om jezelf te identificeren met een paspoort, ID-kaart of rijbewijs.  

• Moet je gevaccineerd of getest zijn om naar het Vunzige Deuntjes Festival 2021 te kunnen?
We volgen hierin te allen tijde de richtlijnen van de Nederlandse overheid en passen ons beleid aan op de op dat moment geldende regelgeving. Uiteraard zullen we onze bezoekers hier dan ook tijdig over informeren.

Kan ik naar binnen en naar buiten gedurende het Vunzige Deuntjes Festival?
Het is niet mogelijk om gedurende het festival het terrein te verlaten en vervolgens weer naar binnen te gaan. 

Tot hoe laat kan ik naar binnen?
Het is mogelijk om met een geldig toegangsbewijs tot 21.00 het festivalterrein te betreden. 

Eten & drinken
Het is niet toegestaan eigen eten en/of drinken mee te nemen naar het Vunzige Deuntjes Festival. We hebben een uitgebreid aanbod aan diverse (lekkere en gezonde) gerechten en drankjes. Ben je vegetarisch, vegan of eet je glutenvrij? Ook hierin is ruimschoots voorzien op ons festival. Heb je voedselallergieën of andere vragen over het eten? Je kunt hierover contact met ons opnemen via support@vunzigedeuntjesfestival.nl. 

Is er gratis drinkwater?
Op het Vunzige Deuntjes Festival zijn er diverse tappunten waar je je beker gratis kunt vullen met water. 

Kan ik mijn beker na gebruik weggooien?
Nee. Het Vunzige Deuntjes Festival streeft naar een schone wereld, waar we gezamenlijk nog lang (en vunzig) gebruik van kunnen maken. Daar hoort single-use plastic niet in thuis. Bij de entree krijg je (gratis) een bekermuntje die je bij de bar kunt inwisselen voor een beker. Drankje leeg? Dan kun je je beker weer omruilen voor een bekermuntje. Muntje of beker kwijt? Dan kun je bij de bar een nieuwe beker aanschaffen. 

Hoe kan ik betalen op het festival?
Het Vunzige Deuntjes Festival werkt ook dit jaar zonder muntjes systeem. Dit is single-use plastic en niet goed voor onze planeet. Bij iedere bar kan er contactloos betaald worden met je pinpas.
Let op: Vunzige Deuntjes kan niet aansprakelijk gesteld worden voor storingen of gebreken van de pin leverancier.

Drugs

In het bezit zijn of verkopen van hard- en softdrugs is verboden op het Vunzige Deuntjes Festival. Bij overtreding zal de desbetreffende persoon overhandigd worden aan de politie.

LOCKERS

Er zijn (grote en kleine) e-lockers beschikbaar op het Vunzige Deuntjes Festival, waar je veilig je spullen in op kunt bergen. De kaartverkoop voor lockers is nog niet gestart. Houd ons Facebook evenement in de gaten voor updates. 

EHBO

Er is eerste hulp aanwezig op het Vunzige Deuntjes Festival. Voel je vrij om langs te komen voor benodigdheden zoals aspirines, pleisters of hulp bij drugs gerelateerde zaken. Heb je iets verkeerds gebruikt of te veel gedronken? Wees niet bang om dit te delen met het EHBO-personeel; deze behandelen eenieder strikt vertrouwelijk en delen deze informatie niet met derden.

LOST & FOUND

Ben je iets verloren, of heb je iets gevonden op het Vunzige Deuntjes Festival? Neem even contact op met verloren@vunzigedeuntjes.nl. Het werkt het beste om even een screenshot te sturen van hetgeen je verloren bent/gevonden hebt. Een paar dagen na het festival zullen alle gevonden voorwerpen op onze Facebookpagina gedeeld worden.

Toegang voor minder validen

Bijna alle delen van het festival zijn toegankelijk voor rolstoelen. Daarnaast is er ook een invalidentoilet voorzien. Heb je vragen over de toegankelijkheid voor minder validen? Neem dan contact op met info@vunzigdeuntjesfestival.nl

Medicijnen

Het is toegestaan om medicijnen mee te nemen naar het Vunzige Deuntjes Festival in combinatie met een doktersvoorschrift.

ZONNEBRAND

Het is toegestaan om zonnebrandcrème mee te nemen naar het Vunzige Deuntjes Festival. Let op: dit is niet toegestaan in een spuitfles.

VERVOER

Fiets
We adviseren eenieder om lekker met de fiets naar het Amsterdamse Bos te komen. Dat is goed voor het milieu, én voor lijf en ledematen! Navigeer hiervoor naar de Nieuwe Meerlaan 1, Amstelveen en volg de borden. Er is bij het festivalterrein voldoende ruimte om je fiets te parkeren. Let wel op: de fietsrekken worden de dag na ons festival weer opgeruimd. Fietsen die aan het rek vastgemaakt zijn zullen helaas opengeknipt moeten worden. Neem dus je fiets na afloop van het festival mee! 

Openbaar vervoer
Het Amsterdamse Bos is ook met het openbaar vervoer prima te bereiken. Stippel je route naar station Amsterdam-Zuid uit via www.9292ov.nl. Vanaf dit station rijden er de gehele dag pendelbussen op en neer naar het Amsterdamse Bos. Vanaf het station loop je aan de zuidzijde naar buiten naar het Gustav Mahlerplein. Hier vind je de pendelbus aan de pendelhalte Gustav Mahlerlaan.
De pendeldienst rijdt de gehele dag op en neer naar het bos. Een pendelbusticket kun je in de voorverkoop kopen. Houd ons Facebook evenement in de gaten wanneer de verkoop van deze tickets start.  

Auto
Kom je met de auto? Zorg er dan voor dat je een parkeerticket aanschaft. Houd ons Facebook evenement in de gaten wanneer de verkoop van parkeertickets start. Parkeertickets zijn ook beperkt ter plaatse beschikbaar, maar we raden aan om deze in de voorverkoop aan te schaffen om jezelf te verzekeren van een plek. Bovendien zijn parkeertickets op locatie duurder. Volg de borden vanaf de parkeerplaats naar de entree van het festival.

info