Join the Family

FAQ

VUNZIGE DEUNTJES FESTIVAL 2021 verplaatst


Met groot verdriet moeten we je helaas mededelen dat het Vunzige Deuntjes Festival 2021 niet zal plaatsvinden op 18 september 2021. De overheid heeft uitgeroepen dat grootschalige evenementen tot 20 september 2021 niet door mogen gaan. Ons festival is verplaatst naar 09 juli 2022.

Alle kaartkopers hebben een e-mail ontvangen met alle informatie met daarin een uitgebreide uitleg over de vervolgstappen.

Wat gebeurt er met mijn ticket? 


Als je een ticket voor het Vunzige Deuntjes Festival hebt, blijft deze automatisch geldig voor de komende editie. Het houden van je ticket steunt ons enorm in deze tijden.

Uiteraard is het ook mogelijk om een refund aan te vragen. Als kaartkoper heb je een mail ontvangen met alle mogelijkheden omtrent je ticket(s). Houd er wel rekening mee dat ons festival is uitverkocht en dat je bij het aanvragen van een refund je plekje om te dansen verliest.

Ik wil een refund aanvragen


Dat kan, maar houd er wel rekening mee dat het Vunzige Deuntjes Festival is uitverkocht en je dan je plekje om te dansen kwijtraakt. Als kaartkoper heb je een e-mail ontvangen met een gedetailleerde uitleg over hoe je je refund aan kunt vragen.

Let op: het aanvragen van een refund is mogelijk t/m 16 september 2021. Refundaanvragen worden uiterlijk halverwege oktober 2021 uitbetaald.

Ik heb een ticket via ticketswap gekocht. Wat nu?


Vunzige Deuntjes Festival heeft een samenwerking met TicketSwap. Dit betekent dat alle kopers die via TicketSwap een ticket hebben gekocht dezelfde opties hebben.

TicketSwap neemt zelf contact op met iedereen die een ticket heeft gekocht via TicketSwap.

KAn ik mijn bestelling deels refunden?


Helaas is dit niet mogelijk, aangezien alle tickets op hetzelfde ordernummer staan. Losse tickets refunden is geen optie. We adviseren je om je losse ticket via TicketSwap te verkopen.

Wanneer krijg ik mijn refund?


Alle refunds worden halverwege oktober verwerkt en uitbetaald. Heb je tegen deze tijd je refund nog niet ontvangen? Dan kun je ons mailen op info@vunzigedeuntjesfestival.nl

IK HEB Mijn ticket nog niet gepersonaliseerd. Maakt dit uit?


Geen probleem. Als je je ticket bewaart voor volgend jaar, kun je dit in de aanloop naar de nieuwe datum doen. Hierover ontvang je tegen die tijd meer info via de mail. Wil je een refund aanvragen? Ook dan is dit geen probleem.

Ik heb een ticket maar geen e-mail ontvangen


Alle kaartkopers (de personen die de tickets hebben gekocht) zijn per e-mail gecontacteerd. Als je na 20 augustus 2021 geen e-mail hebt ontvangen, controleer dan je spambox. Ook niets? Neem dan contact op met ons via info@vunzigedeuntjesfestival.nl.

Ik heb mijn aanbetaling nog niet afgemaakt. Wat nu?


Geen probleem! Je kunt je aanbetaling gewoon meenemen naar ons festival in 2022. Zodra we 100% zeker weten dat ons festival in 2022 zal plaatsvinden, zul je de optie krijgen om je aanbetaling af te maken.

Wil je een refund aanvragen voor je aanbetaling? Ook dat is mogelijk, alle informatie hierover vind je in de mail die je van ons gehad hebt.

Start Kaartverkoop

De final trap tickets gaat 22 april 2021 om 12.00 in de verkoop.

Ik heb mijn ticket bewaard van VDFEST 2020


Allereerst, superveel liefde naar jou. Je hoeft verder niets te doen, je ticket blijft automatisch geldig voor de editie in 2022. Ook alle aanvullende tickets (zoals parkeertickets) blijven geldig voor de volgende editie. Heb je je ticket nog niet gepersonaliseerd? Je krijgt in aanloop naar het festival opnieuw een e-mail om dit in werking te zetten.

IK WIL DE NAAM OP MIJN TICKET VERANDEREN


Het is mogelijk om de naam op het ticket te veranderen (omdat je bijvoorbeeld je ticket wilt overdragen). Houd er rekening mee dat er per ticket een fee van €2,50 gevraagd wordt. Om deze reden is het belangrijk dat je jouw gegevens de eerste keer correct invoert. Met behulp van deze link kun je de naam die op het ticket staat veranderen: https://personalize.paylogic.com/ticket-transfer?event=ccd7c4921e0d46b3804dde5bd2e21735

VERVOER


• Fiets

We adviseren eenieder om lekker met de fiets naar het Amsterdamse Bos te komen. Dat is goed voor het milieu, én voor lijf en ledematen! Navigeer hiervoor naar de Nieuwe Meerlaan 1, Amstelveen en volg de borden. Er is bij het festivalterrein voldoende ruimte om je fiets te parkeren. Let wel op: de fietsrekken worden de dag na ons festival weer opgeruimd. Fietsen die aan het rek vastgemaakt zijn zullen helaas opengeknipt moeten worden. Neem dus je fiets na afloop van het festival mee! 

• Openbaar vervoer
Het Amsterdamse Bos is ook met het openbaar vervoer prima te bereiken. Stippel je route naar station Amsterdam-Zuid uit via www.9292ov.nl. Vanaf dit station rijden er de gehele dag pendelbussen op en neer naar het Amsterdamse Bos. Vanaf het station loop je aan de zuidzijde naar buiten naar het Gustav Mahlerplein. Hier vind je de pendelbus aan de pendelhalte Gustav Mahlerlaan. De pendeldienst rijdt de gehele dag op en neer naar het bos. Zodra pendelbustickets beschikbaar zijn zullen we dat communiceren op onze kanalen.

• Auto
Kom je met de auto? Zorg er dan voor dat je een parkeerticket aanschaft. Deze zijn momenteel niet beschikbaar, maar we zullen dit communiceren op onze kanalen zodra deze in de verkoop gaan. Parkeertickets zijn ook beperkt ter plaatse beschikbaar, maar we raden aan om deze in de voorverkoop aan te schaffen om jezelf te verzekeren van een plek. Bovendien zijn parkeertickets op locatie duurder. Volg de borden vanaf de parkeerplaats naar de entree van het festival.

Identificatie


Het is verplicht om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar het Vunzige Deuntjes Festival. Houd er rekening mee dat een kopie van een identiteitsbewijs niet volstaat als een geldig legitimatiebewijs. Het is enkel geldig om jezelf te identificeren met een paspoort, ID-kaart of rijbewijs.  

KAN IK NAAR BINNEN & BUITEN TIJDENS HET FESTIVAL?


Het is niet mogelijk om gedurende het festival het terrein te verlaten en vervolgens weer naar binnen te gaan. 

TOT HOELAAT KAN IK NAAR BINNEN?


Met een geldig toegangsbewijs is het mogelijk om tot 21.00 het festival te betreden. 

ETEN & DRINKEN


Het is niet toegestaan eigen eten en/of drinken mee te nemen naar het Vunzige Deuntjes Festival. We hebben een uitgebreid aanbod aan diverse (lekkere en gezonde) gerechten en drankjes. Ben je vegetarisch, vegan of eet je glutenvrij? Ook hierin is ruimschoots voorzien op ons festival. Heb je voedselallergieën of andere vragen over het eten? Je kunt hierover contact met ons opnemen via support@vunzigedeuntjesfestival.nl.

IS ER GRATIS DRINKWATER?


Op het Vunzige Deuntjes Festival zijn er diverse tappunten waar je je beker gratis kunt vullen met water.

GEBRUIK HARD-CUP BEKERS


Het Vunzige Deuntjes Festival streeft naar een schone wereld, waar we gezamenlijk nog lang (en vunzig) gebruik van kunnen maken. Daar hoort single-use plastic niet in thuis. Bij de entree krijg je (gratis) een bekermuntje die je bij de bar kunt inwisselen voor een beker. Drankje leeg? Dan kun je je beker weer omruilen voor een bekermuntje. Muntje of beker kwijt? Dan kun je bij de bar een nieuwe beker aanschaffen.

HOE KAN IK BETALEN OP HET FESTIVAL?


Het Vunzige Deuntjes Festival werkt ook dit jaar zonder muntjes systeem. Dit is single-use plastic en niet goed voor onze planeet. Bij iedere bar kan er contactloos betaald worden met je pinpas. Let op: Vunzige Deuntjes kan niet aansprakelijk gesteld worden voor storingen of gebreken van de pin leverancier.

DRUGS


In het bezit zijn of verkopen van hard- en softdrugs is verboden op het Vunzige Deuntjes Festival. Bij overtreding zal de desbetreffende persoon overhandigd worden aan de politie.

EHBO


Er is eerste hulp aanwezig op het Vunzige Deuntjes Festival. Voel je vrij om langs te komen voor benodigdheden zoals aspirines, pleisters of hulp bij drugs gerelateerde zaken. Heb je iets verkeerds gebruikt of te veel gedronken? Wees niet bang om dit te delen met het EHBO-personeel; deze behandelen eenieder strikt vertrouwelijk en delen deze informatie niet met derden.

TOEGANG MINDER VALIDEN


Bijna alle delen van het festival zijn toegankelijk voor rolstoelen. Daarnaast is er ook een invalidentoilet voorzien. Heb je vragen over de toegankelijkheid voor minder validen? Neem dan contact op met info@vunzigdeuntjesfestival.nl

MEDICIJNEN


Het is toegestaan om medicijnen mee te nemen naar het Vunzige Deuntjes Festival in combinatie met een doktersvoorschrift.

ZONNEBRAND


Het is toegestaan om zonnebrandcrème mee te nemen naar het Vunzige Deuntjes Festival. Let op: dit is niet toegestaan in een spuitfles.

LOST & FOUND


Ben je iets verloren, of heb je iets gevonden op het Vunzige Deuntjes Festival? Neem even contact op met verloren@vunzigedeuntjes.nl. Het werkt het beste om even een screenshot te sturen van hetgeen je verloren bent/gevonden hebt. Een paar dagen na het festival zullen alle gevonden voorwerpen op onze Facebookpagina gedeeld worden.


.


.info