Join the Family

FAQ

Hoe Personaliseer ik mijn ticket(s)?

Personalisatie is mogelijk vanaf 1 maart 2023. De hoofdkoper zal een e-mail ontvangen van Paylogic met een personalisatie-link.

Via dezelink kan je één ticket personaliseren en je vrienden uitnodigen om de andere tickets te personaliseren.

Heb je nogvragen? Neem dan contact op met Paylogic.

Wanneer vindt Vunzige Deuntjes Festival 10Yrs plaats?

Op zaterdag 8 juli 2023 brengen we het mooiste van 10 jaar vunzigheid bij elkaar in het Amsterdamse Bos voor Vunzige Deuntjes Festival 10Yrs. Het festival duurt van 12:00 tot 23:00.

Waar vindt Vunzige Deuntjes Festival 10Yrs plaats? 

Ook deze keer vieren we de grootste vunzige familiedag van het jaar in het Amsterdamse Bos in Amstelveen. Navigeeradres is Nieuwe Meerlaan 1, Amstelveen.

Ik heb een bestelling gedaan, maar nooit mijn tickets ontvangen.

Dat kan kloppen! Je ontvangt deze namelijk pas nadat je je bestelling gepersonaliseerd hebt. Daarnaast werken we met zogeheten sealed tickets, wat inhoudt dat je je je tickets pas 24 uur voor aanvang van het evenement zal ontvangen. Dit doen we om fraude te voorkomen. Wil je je ticket toch voortijdig al verkopen? Dat kan! Klik dan op de Ticketswap banner in de bevestigingsmail van je bestelling. Mocht je er toch niet uitkomen, neem dan contact op met Paylogic voor verdere hulp.

Ik heb nog tickets voor Vunzige Deuntjes Festival van voorgaande jaren, waar ik destijds geen refund voor heb gevraagd en die ik niet gebruikt heb. Zijn deze nog geldig?

Tickets die pre-corona zijn aangeschaft waren geldig voor Vunzige Deuntjes Festival 2022, en kunnen niet meer gebruikt worden voor Vunzige Deuntjes Festival 10Yrs.

Ik wil de naam veranderen op mijn kaartje, hoe kan dit?

Dit kun je doen bij onze ticketsuplier Paylogic! Je kunt ze bereiken via het contactformulier of de live chat op hun site.

Ik wil mijn email-adres veranderen, hoe kan dit?

Dit kun je doen bij onze ticketsupplier Paylogic! Je kunt ze bereiken via het contactformulier of de live chat op hun site.

Ik ben mijn kaartjes kwijt

Vervelend dat je jouw kaartjes niet meer kunt vinden. Je kunt hier het beste Paylogic voor benaderen. Zij kunnen je de kaartjes opnieuw toesturen. Je kunt ze bereiken via het contactformulier of de live chat op hun site.

Ik heb een ticket gekocht maar geen mail ontvangen over personalisatie. Wat nu?

Alle kaartkopers (de personen die de tickets hebben gekocht) zijn per e-mail gecontacteerd. Als je na 1 uur geen e-mail hebt ontvangen, controleer dan je spambox. Ook niets? Neem dan contact op met ons via info@vunzigedeuntjes.nl

VERVOER

 • Vunzige Deuntjes Bus

De makkelijkste, snelste en vaak goedkoopste manier om naar het festival te gaan! Er rijden dit jaar georganiseerde bussen direct naar het festivalterrein vanuit verschillende steden in Nederland. Kijk hier voor meer informatie!

 • Fiets

We adviseren eenieder om lekker met de fiets naar het Amsterdamse Bos te komen. Dat is goed voor het milieu, én voor lijf en ledematen! Navigeer hiervoor naar de Nieuwe Meerlaan 1, Amstelveen en volg de borden. Er is bij het festivalterrein voldoende ruimte om je fiets te parkeren. Let wel op: de fietsrekken worden de dag na ons festival weer opgeruimd. Fietsen die aan het rek vastgemaakt zijn zullen helaas opengeknipt moeten worden. Neem dus je fiets na afloop van het festival mee! 

• Openbaar vervoer

Het Amsterdamse Bos is ook met het openbaar vervoer prima te bereiken. Stippel je route naar station Amsterdam-Zuid uit via www.9292ov.nl. Vanaf dit station rijden er de gehele dag pendelbussen op en neer naar het Amsterdamse Bos. Vanaf het station loop je aan de zuidzijde naar buiten naar het Gustav Mahlerplein. Hier vind je de pendelbus aan de pendelhalte Gustav Mahlerlaan. De pendeldienst rijdt de gehele dag op en neer naar het bos. Voorkom rijen en koop je pendelbusticket van tevoren in onze ticketshop!

• Auto

Kom je met de auto? Zorg er dan voor dat je een parkeerticket aanschaft in onze ticketshop. We raden aan om deze in de voorverkoop aan te schaffen om jezelf te verzekeren van een plek. Bovendien zijn parkeertickets op locatie duurder. Volg de borden vanaf de parkeerplaats naar de entree van het festival.

IDENTIFICATIE

Het is verplicht om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar het Vunzige Deuntjes Festival. Houd er rekening mee dat een kopie van een identiteitsbewijs niet volstaat als een geldig legitimatiebewijs. Het is enkel geldig om jezelf te identificeren met een paspoort, ID-kaart of rijbewijs.

Let op; de minimumleeftijd is 18 jaar.


KAN IK NAAR BINNEN & BUITEN TIJDENS HET FESTIVAL?

Het is niet mogelijk om gedurende het festival het terrein te verlaten en vervolgens weer naar binnen te gaan.

TOT HOELAAT KAN IK NAAR BINNEN?

Met een geldig toegangsbewijs is het mogelijk om tot 21.00 het festival te betreden.

ETEN & DRINKEN

Het is niet toegestaan eigen eten en/of drinken mee te nemen naar het Vunzige Deuntjes Festival. We hebben een uitgebreid aanbod aan diverse (lekkere en gezonde) gerechten en drankjes. Ben je vegetarisch, vegan of eet je glutenvrij? Ook hierin is ruimschoots voorzien op ons festival. Heb je voedselallergieën of andere vragen over het eten? Je kunt hierover contact met ons opnemen via info@vunzigedeuntjes.nl

IS ER GRATIS DRINKWATER?

Op het Vunzige Deuntjes Festival zijn er diverse tappunten waar je je beker gratis kunt vullen met water.

Recyclesysteem BEKERS

Het Vunzige Deuntjes Festival streeft naar een schone wereld, waar we gezamenlijk nog lang (en vunzig) gebruik van kunnen maken. Bij de entree krijg je (gratis) een recycle-token die je bij het bestellen van je eerste drankje inlevert in ruil voor een beker, blikje of flesje. Drankje leeg? Dan kun je je beker weer omruilen voor een recycle-token, bij de bar of de lopende recycle teams op het terrein. Muntje of beker kwijt? Dan kun je bij de bar een nieuwe beker aanschaffen.


HOE KAN IK BETALEN OP HET FESTIVAL?

Het Vunzige Deuntjes Festival is PIN ONLY en werkt ook dit jaar zonder muntjes systeem. Dit is single-use plastic en niet goed voor onze planeet. Bij iedere bar kan er contactloos betaald worden met je pinpas.

Wil je toch met cash betalen? Dan zijn er nabij de entree cashkaarten te koop waarmee je op het terrein kan pinnen.

Let op: Vunzige Deuntjes kan niet aansprakelijk gesteld worden voor storingen of gebreken van de pin leverancier.


DRUGS

In het bezit zijn of verkopen van hard- en softdrugs is verboden op het Vunzige Deuntjes Festival. Bij overtreding zal de desbetreffende persoon overhandigd worden aan de politie.

EHBO

Er is eerste hulp aanwezig op het Vunzige Deuntjes Festival. Voel je vrij om langs te komen voor benodigdheden zoals aspirines, pleisters of hulp bij drugs gerelateerde zaken. Heb je iets verkeerds gebruikt of te veel gedronken? Wees niet bang om dit te delen met het EHBO-personeel; deze behandelen eenieder strikt vertrouwelijk en delen deze informatie niet met derden.

LOST & FOUND

Ben je iets verloren, of heb je iets gevonden op het Vunzige Deuntjes Festival? Alle gevonden voorwerpen zullen worden verzameld door iLost. Kijk hiervoor op www.ilost.co

TOEGANG MINDER VALIDEN

Bijna alle delen van het festival zijn toegankelijk voor rolstoelen. Daarnaast is er ook een invalidentoilet voorzien. Heb je vragen over de toegankelijkheid voor minder validen? Neem dan contact op via info@vunzigedeuntjes.nl

MEDICIJNEN

Het is toegestaan medicijnen mee te nemen naar het festival. Heb je medicijnen die gekoeld bewaard dienen te worden? Neem dan contact op via info@vunzigedeuntjes.nl

ZONNEBRAND

Het is toegestaan om zonnebrandcrème in ongeopende verpakking mee te nemen naar  Vunzige Deuntjes Festival. Let op: dit is niet toegestaan in een spuitfles.

Heeft Vunzige Deuntjes Festival ook EEN eigen app?

Jazeker en daarvoor werken we samen met Appic! Klik op deze link en installeer de app alvast zodat je automatisch op de hoogte gehouden wordt over de plattegrond, timetables en andere updates!

info