Join the Family

terug naar Line up

MC JR

Main Stage

Naast hiphopact act (Keizum Wollem, Jaar v/d Blokhoofd), Presentator (BuzzinezClub, GPvR, Kunstbende), organisator van DIPS, frontman bij de band FunkyOrganizers en Spoken word artiest is Jermaine Berkhoudt(28)ook actief in het nachtleven circuit onder de naam MCJR.

Sinds zijn toedrachtin de Rotterdamse club  scene bij het toenmaligin Club BED gehouden “De Bourgeoisie” is hij bijna niet meer weg te denken uit het Rotterdamse nachtleven. Van BIRD, Club Vie,TwentySix(RIP)tot aan Maassiloe.adiverse clubs en uitgaansgelegenheden in de stad.

Hij host al een aantal jaar onder residenties bij o.a. “The Scenario”,“YardBird”, sindskort “Vunzige Deuntjes”,en de wekelijkse donderdag avond “CHIPS”in club BAR. Zijn bereik groeide het afgelopen paar jaar tot ver buiten de stad en zelfs buiten Nederland zo MCde hij in o.a. de Paradiso(Amsterdam),Kavka(Antwerpen), Dynamo (Eindhoven),als resident bij PassTheDutch(Keulen). Voor een groot aantal DJ’s waaronder de top van de Nederlandse DJ wereld legends(Benny Rodriquez, Roog & Eric E) , nieuwe talenten en alles daar tussen in.

In het festivalseizoen van 2016 laat hij ook van zich horen met the CHIPS Sound System op o.a. “Triangle Festival”, “Vunzige Deuntjes Festival”, “Solar” en ADE’16. 2017 begint met vooruitzichten als Run The Trap XL, VunzigeDeuntjes Festival, Oranje Bitter, Blijdorp Festival, Het Amsterdams Verbond(5 Mei) en als klap op de vuurpijl MysteryLand

The host with the most, die altijd no matter what een feestje weet te bouwen, de man met de blokhoofd.. MC JR.