Join the Family

terug naar Line up

IRWAN

Main Stage

De geboren en getogen Amsterdammer Irwan is al meer dan een decennium één van de beste hiphop/allround DJ's van Europa. Met zijn unieke stijl van scratchen, zingen en het soepel mixen van hiphop,  R&B, trap, EDM en alles daartussenin, vestigde Irwan zich als een publiekslieveling en maakt hem de go-to guy voor clubs en promotors als het gaat om grote stedelijke evenementen wereldwijd.

Irwan draaide op privéfeesten van artiesten als Rihanna, Justin Timberlake en Janet Jackson, opende concerten voor Chris Brown, 50 Cent, Ne-Yo, Rita Ora, Sean Paul en Flo Rida om er maar een paar te noemen, en is een regelmatige gast bij grote festivals zoals Dance Valley, 7th Sunday Festival en Mysteryland. In 2017 maakte hij zijn debuut op twee van de meest prestigieuze muziekfestivals van Azië: Ultra Japan en It's The Ship.

Als erkenning voor zijn prestaties is Irwan meerdere keren genomineerd voor MOBO Awards, FunX Awards en Dutch Urban Awards in de categorie Best Urban DJ . Momenteel wordt zijn tweemaandelijkse radioshow 'One In The Air' gespeeld op alle lange-afstandsvluchten van KLM Royal Dutch Airlines. Één ding is zeker: sky is zeker niet meer de limit voor Irwan!