Join the Family

terug naar Line up

DRIGAO

Latin

Drigão begon zijn journey in 2008 'voor de lol' in een klein Braziliaans plekje genaamd Biribabar te Antwerpen. Zijn eerste ervaring begon met 2 gewone cd-spelers en een ietwat goedkope mengtafel. Het mixen was niet zo groot ding, maar de muziekselectie was iets dat hem uniek maakte. Naarmate de maanden verstreken, begon hij steeds meer geïnteresseerd te worden om zichzelf te perfectioneren in een het DJ'en. Hij begon aandacht te schenken aan andere collega-DJ's en vroeg om hulp en tips.

Na veel training begon hij zijn eerste grotere optredens te krijgen en een paar jaar later had hij zijn eerste vaste plek veroverd in een van de meest bekende dansclubs in België genaamd "Canoa Quebrada" dat nu bijna 21 jaar bestaat. Waar hij 4 jaar woonde en daar geschiedenis schreef!

In 2011 besloot hij om een ​​nieuw avontuur te beginnen, zijn eigen feest genaamd FAVELADELUXE dat nu wordt beschouwd als 1 van de beste exotische feesten in Antwerpen in samenwerking met grote artiesten en tropische bass DJ's en producers zoals: BRANKO (Buraka Som Sistema) / KAYSHA / MIKA MENDES / 2MUCH / DENNIS GRAçA / LOONY JOHSON / JENNIFER DIAZ / BODDHI SATVA / MOTAFIED BEATZ / GUALTIERO / GIO / JAYH JAWOWSON / DOPEBWOYUS en veel meer!

Begin september 2021 wou hij een stapje verder gaan an begon hij zijn nachtclub: "CLUB LOTUS" wat het begin had gevormd voor NOXX complex in Antwerpen met 3 jaar verbluffende successen.

Begin 2014 merkte de beroemde RADIO STAD zijn potentieel op en bood hem de kans om zijn eigen radioshow te starten en toen werd THE DRIGAO SHOW geboren! In september 2015 besloot hij om Club Lotus te verkopen en te gaan werken aan vernieuwde projecten in het nachtleven & artists management (BEASTS ENT. -Event organisating & ArtistManagement).

Vandaag de dag is hij een bekende DJ & evenementenorganisator en wordt hij beschouwd als een van de beste Tropical Deejays in België. Met zijn mix van Afrohouse, Bailefunk, House, Trap, Urban, Pop, Latin, Braziliaanse en tropische bassklanken, laat hij elk feest aanvoelen als de hemel. Met deze man achter de decks neemt hij iedereen mee op een onvergetelijke muzikale feestreis over de hele wereld. Wees voorbereid op een intens oorgasme!