Join the Family

terug naar Line up

Cincity

Afro

Cincity, bij vrienden en familie beter bekend als Cin, heeft een onverzadigbare honger naar artistieke expressie en heeft in de loop van het jaar alle continenten verkend om haar eigen muzikale geluid te ontdekken. Als artiest blijft ze experimenteren met een altijd evoluerende mix van sounds en cultures die ze tijdens haar reis tegenkomt en leert kennen. Haar sterke liefde voor housemuziek is versmolten met haar Afrikaanse roots en zorgt voor een eclectisch geluid. Dit brede palet en muzikale opvoeding stelt haar in staat om een ​​publiek mee te nemen en te laten zien wat house muziek is en kan zijn in haar ogen.

Ze is gefascineerd door hoe een club of festival een plek kan zijn waar iedereen verenigd is door de liefdesformule. Dit heeft haar altijd gemotiveerd om een ​​persoon te zijn die mensen bij elkaar brengt door te focussen op gedeelde waarden en passie. Haar eclectische eigen stijl stelt haar in staat om een ​​groep mensen samen te brengen die verschillende achtergronden hebben, maar allemaal verenigd zijn op het moment dat ze achter de decks staat.

Wonend in Rotterdam haalt Cin inspiratie uit een stad die meer aanvoelt als een culturele smeltkroes dan welke andere stad waar zij door de jaren heen heeft geleefd. Cincity heeft over de hele wereld gedraaid en muziek gemaakt, waardoor het de meest logische stap is om zich nu te concentreren op het uitdrukken van al deze inspiratie in haar nieuw gevonden diepe en wereldse geluid, zowel in de studio als op de dansvloer.