Join the Family

terug naar Line up

Bokoesam & The Mighty Formation

Wasserette

De Amsterdamse rapper Bokoesam (Samuel Sekyere) was in 2015 onderdeel van het New Wave collectief, met bijdragen ophits als ‘No Go Zone’,  ‘Hoog/Laag’, ‘Investeren in de Liefde’, en won daarmee in hetzelfde jaar de Popprijs. Wat volgt is ‘Een BeetjeVoor Jezelf’ EP, ‘Bokoeyoncé’ mixtape(2016) en debuutalbum ‘Solo’ (2017),met daarbij een uitverkochte show in Paradiso Noord.

Na in voorjaar ’18 samen met Jacin Trillde ‘Zo Vader ZoZoon’ EP naar de nummer 1 plek van de album charts te hebben gebracht en een uitverkochte tour te hebben gerockt, kwam in de zomer de ‘Yung Bok’ EP uit in samenwerking met Yung Felix. 

Met singles als o.a. ‘Mijn Schuld’, ‘Voor Jou’en ‘2 Uur’ laat Bokoesam horen een veelzijdig artiest te zijn, met een geheel eigen plek in het Nederlandse hiphop landschap.

Het jaar 2019 wordt afgesloten met een nieuwalbum ‘Nachtvlinder’,dat is opgenomen tijdens een muzikale reis naar Berlijn. Op het album staan samenwerkingen met o.a. Boef, Idaly, Leafs, Yung Nnelg en Jandro (SFB). 

Begin 2020 brengt Bokoesam samen met $hirak een nieuw album uit genaamd ‘Go Go Club Vol. 1’. Met dit album slaan beide mannen, met groot succes, een nieuw muzikaal pad in!

Op ons festival treedt hij op met zijn band the Mighty Formation (waar ook wat bekende koppen uit de Ronnie Flex-band zitten).